Boken MENTORSKAP i ny upplaga

Roligt att vår mentorskaps bok är så efterfrågad. Den förra upplagan sålde slut och vi har nu låtit trycka en ny reviderad sjätte utgåva. Den nya titeln MENTORSKAP är ämnad att underlätta och boken är fortfarande en handbok för såväl adepter som mentorer, vilket underrubriken "Handbok om systemiskt mentorskap och mentorprogram i arbetslivet" vittnar om. Det mesta är sig likt i boken, men visst har vi lagt till lite nytt material.

Tex beskriver vi KIM metoden som ett verktyg för utveckling av mentorskap. Metoden har visat sig vara en tillgång i våra egna mentorprogram. Att efter en tid beskriva sitt mentorskap med metodens metaforer ger oftast insikter om styrkorna i relationen, ger inspiration till att förstärka och utveckla samt att adept och mentor får inblick i varandras tankar om det gemensamma mentorskapet. När programmet syfter till utveckling av verksamhetsledare och/eller gruppledare har det visat sig vara värdefullt att mentorn coachar sin adept att analysera sin verksamhet/grupp med stöd av metoden. Adept och mentor får ett helt smörgåsbord av meningsfulla samtalsämnen serverade.

Vi har oxå lagt till en sida om systemisk teori samt beskriver ett frågeträd till stöd för coachande och positivt riktade frågor.

Köp våra böcker "Boken om KIM” - en bok om systemsikt utvecklingsarbete KLICKA HÄR
"Handbok om systemiskt mentorskap och mentorprogram i arbetslivet”- KLICKA HÄR
KIM Human Organisation AB  |   Genvägen 3, 865 31 Alnö  |   0706 - 26 73 64  |   info@kim-human.org