Om mig & företaget

Jag gillar människor och förundras över alla våra olika beteenden.

Gro Laupsa Holm heter jag och som namnet vittnar om har jag norska rötter. Jag äger och driver KIM Human organisation AB och samarbetar gärna med andra som liksom jag tror på att tillsammans kan vi mer. Just nu har jag ett kreativt och lärorikt samarbete med Positive Change Consulting AB, Maria Lekenstam. Våra företag nosar på varandra och viftar ömsesidigt på sina svansar och verkar vilja mer.


Mina djupaste livsintressen är människor, samspel och lärande. Dessa har jag fått utlopp för på teaterscenen, i skolans värld, inom psykiatri och behandling samt de senaste drygt 25 åren som organisationsutvecklare.


KIM är namnet på ett företag, en modell och en metod.
KIM human organisation AB vill göra arbetslivets samspel humant, effektivt, lönsamt och hållbart. Vi använder olika arbetssätt och modeller anpassade till det uppdrag som formuleras tillsammans med kunden.
KIM-modellen förenar teori och praktik för systemisk organisationsanalys. Den ställer coachande frågor utifrån styrkebaserade och värdeskapande förhållningssätt. Utifrån analysen skapas konkreta handlingsplaner för ledarskapet, gruppen och organisationen.

Bente Kaj Henriksson och jag har utvecklat KIM- modellen tillsammans.

Grunden för KIMs värderingar är att vi ser organisationer som levande system – skapade av människor för människor och med människan som främsta resurs. I samspelet bor många möjligheter.

Organisationer mår som alla andra levande system gott av att bli bekräftade och uppskattade – det stärker självbild och självförtroende. En organisation som formulerar sig själv blir en tryggare plats för sina medarbetare.

Köp våra böcker "Boken om KIM” - en bok om systemsikt utvecklingsarbete KLICKA HÄR
"Handbok om systemiskt mentorskap och mentorprogram i arbetslivet”- KLICKA HÄR
KIM Human Organisation AB  |   Genvägen 3, 865 31 Alnö  |   0706 - 26 73 64  |   info@kim-human.org